Magazinul online www.botami.ro este administrat si detinut de:

SC Botami Pony SRL

J12/2510/2020

CUI: 42945000

Sediu: Calea Dorobantilor nr.93, ap.9, Cluj-Napoca

IBAN: RO46BTRLRONCRT0563915701

Banca Transilvania

Capital Social: 200 lei

Telefon: +40 770 521 624

Email: hello@botami.ro

Comanda dumneavoastra prin www.botami.ro sau prin telefon reprezinta acceptarea implicita a urmatoarelor conditii:

 • Drepturi de autor
 • Toate imaginile prezentate pe www.botami.ro sunt proprietate a companiei SC Botami Pony SRL Preluarea lor fara acordul nostru in scris este ilegala si va fi semnalata ca atare.

 • Politica de refuz/acceptare a comenzii
 • Pot aparea situatii in care compania noastra sa refuze o comanda fara a oferi explicatii. In aceste situatii se va anula sau rambursa plata respectivei comenzi prin aceeasi metoda de plata folosita de client.
  Toate preturile afisate pe site includ TVA.

 • Anularea sau schimbarea comenzii de catre client
 • Va puteti razgandi in legatura cu comanda plasata cu minim 24 ore inainte de ziua livrarii. Anularea comenzii se va face prin telefon la +40 770 521 624.
  Daca o comanda a fost deja transmisa in productie atunci ea nu mai poate fi anulata!
  Intotdeauna incercam sa acomodam orice cerinta de ultim moment, insa nu putem garanta decat schimbarile transmise cu 24 ore inaintea livrarii.
  O data ce comanda a fost data in productie, schimbarile nu mai sunt posibile.

 • Rezolvarea problemelor legate de plata
 • Decizia de a cumpara online pe www.botami.ro este una sigura avand in vedere ca tranzactiile pe pagina noastra sunt asigurate prin www.netopia-payments.com. Se poate intampla insa uneori sa existe erori in tranzactia bancara care sa intarzie acceptarea comenzii de catre noi. In cazul unui mesaj din partea bancii sau din partea noastra legat de plata va rugam sa ne contactati la +40 770 521 624 .
  Platile facute in afara orelor de program si eventualele probleme care pot aparea pot intarzia comanda si, desi regretam orice intarziere, nu detinem controlul acestor situatii si nu vom opera rambursarea platii.

 • Aranjamente florale si disponibilitatea lor in functie de anotimp 
 • Toate fotografiile prezentate pe website sunt cu titlu de prezentare, buchetele si aranjamentele pot diferi usor de fotografie in functie de stocurile disponibile si de mana designerului. Plantele pot diferi usor fata de fotografia prezentata de asemenea.

  Produsele sunt realizate handmade, individual, fiind usor diferite intre ele. Nu doar mana designerului poate sa difere. Florile si plantele sunt naturale si unice. Chiar si cele din aceeasi specie difera usor una de cealalta. Si plantele cresc diferit, de aceea ele pot diferi usor fata de fotografia prezentata pe site.

  In cazul in care nu exista in stoc sau calitatea florilor primite de la furnizorii nostri nu este la standardele cerute de noi, ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare. Daca schimbarea este majora, vom incerca sa va contactam pentru acord.
  Daca nu reusim sa va contactam prin canalele folosite in comunicarea anterioara cu dumneavoastra, va trebui sa consideram ca avem acordul dumneavoastra implicit.

 • Aranjamente deteriorate
 • Aranjamentele florale sunt transportate cu grija si sunt alcatuite din materie prima de calitate. Se poate insa intampla in foarte rare ocazii ca aranjamentele sa nu ajunga in cea mai buna stare la destinatar.
  Daca acest lucru se intampla va rugam sa ne contactati pentru a va rambursa plata sau pentru a va oferi o noua livrare gratuita pentru o data ulterioara.

  Garantii oferite de noi


  Pentru produsele si serviciile care se afla sub controlul nostru va oferim garantia rambursarii totale a platii daca:

  • Nu s-a facut livrarea la data agreata cu dumneavoastra din motive care au tinut strict de noi.
  • Livrarea a intarziat la data agreata.
  • Produsele primite de destinatar au fost deteriorate. Va putem rambursa plata in conditiile returnarii produsului deteriorat.
  • Nu putem sa onoram comanda dumneavoastra din motive ce tin de noi, va vom returna banii.
  • A fost livrat produsul gresit. O sa va rugam sa ne semnalati greseala, iar noi vom retrimite comanda dumneavoastra.

  Dorim sa va reamintim ca singura optiune de compensare sunt rambursarea sumei platite , orice alta forma de compensare nu este subiect de negociere.

  Pentru a te bucura cat mai mult de produsele noastre te rugam sa ai in vedere cateva recomandari:

  • produsele vor fi pastrate numai la interior, in spatii aerisite, cu o umiditate normala si o temperatura intre 15 si 30 grade C;
  • produsele NU TREBUIE UDATE NICIODATA;
  • produsele nu trebuie expuse la soare (raze UV), sau in actiunea directa a surselor de caldura/ frig (calorifer, aer conditionat);
  • pe cat de mult posibil trebuie evitate atingerea sau pipairea;
  • produsul va fi sters de praf numai cu un pamatuf din pene.
  • Aceste produse nu sunt destinate consumului uman.

   

 • Returnarea produselor
 • Conform legii, produsele se pot returna in termen de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii in urmatoarele conditii:

  – produsele se returneaza intacte, continand toate partile / elementele / accesoriile initiale;

  – returnarea se face numai prin trimiterea produselor pe adresa Botami Pony SRL mentionata la inceputul Listei de Termeni si Conditii;

  – transportul coletului de retur va fi platit de catre client in momentul expedierii, in caz contrar fiind refuzat la primire;

  In cazul respectarii tuturor conditiilor de ramburs, suma platita va fi rambursata integral, ,in termen de maxim 15 zile de la primirea solicitarii de returnare si de acceptare a returului din partea Botami Pony SRL. Clientul va primi suma achitata, insa nu va avea dreptul si la alte despagubiri.

 • Livrarea
 • Livrarea produselor se face prin angajatii nostril sau curier specializat la adresa specificata de catre client in formularul de comanda.

  Livrarea va fi facuta la data aleasa de tine in pagina de produs, la ce adresa specificata de tine in pagina de checkout.

  Livrarea produselor comandate este gratuita pentru orice comanda. Totusi, in anumite cazuri, Compania poate decide taxarea unei anumite livrari. Clientul va fi informat inainte de procesarea comenzii. Comanda va fi procesata dupa ce clientul va accepta si va achita costul de livrare.

 • Reclamatii, penalitati si termen de plata
 • Satisfactia clientilor nostri este extrem de importanta pentru noi. Desi regretam orice incident neplacut, in cazul in care intampini orice fel de probleme te rugam sa te adresezi in scris pe adresa de email la hello@botami.ro. Pentru rezolvarea reclamatiei este necesar sa incluzi datele tale de identificare, poze doveditoare ale produsului nemultumitor (daca este cazul), precum si detaliile de contact (telefon, adresa de email), numarul comenzii si orice alte detalii pe care le consideri relevante. O reclamatie poate fi depusa in termen de maxim 15 zile de la livrare. Termenul de solutionare a reclamatiilor este de 5 zile.

  In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare, SC Botami Pony SRL se obligata sa anunte clientul de termenul estimat de finalizare a livrarii. Se va incerca mai intai solutionarea unor eventuale probleme pe cale amiabila si numai dupa epuizarea modalitatilor amiabile, clientul va avea dreptul sa solicite rambursarea platii de la companie, in cazul neindeplinirii totale sau partiale din partea companiei a executarii comenzii in conformitate cu termenele stabilite. In cazul in care compania primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, se va stabili un nou termen de onorare a comenzii, acesta incadrandu-se in termen de 3 zile lucratoare

 • Date cu caracter personal
 • SC Botami Pony SRL prelucreaza datele clientilor / vizitatorilor, cu caracter personal, prin mijloace automatizate si manuale, destinate emiterii facturilor de servicii si produse, livrarii comenzilor plasate, colectarea creantelor legate de acestea precum si rezolvarii solicitarilor in legatura cu activitatea desfasurata de companie.

  Consideram asigurarea dreptului la protectia datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental Botami, prin urmare dedicam toate resursele si eforturile pentru a prelucra datele dumneavoastra in deplina concordanta cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protectia datelor” sau “GDPR”). 

  Conform deciziei nr. 200/14.12.2015, a Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP), prelucrarile de date efectuate de companii in scopul mai sus mentionat, nu necesita inregistrarea la ANSPDCP ca operator de date cu caracter personal.

  Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata ulterior si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC Botami Pony SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de client / vizitatori. Numele, adresa, numarul de telefon, adresa de email sunt colectate si prelucrate in vederea eliberarii documentelor de plata si a efectuarii tranzactiei bancare (daca este cazul), in vederea contactarii clientului (daca este nevoie), si in vederea livrarii produsului comandat la adresa indicata. Furnizarea acestor date este obligatorie, in vederea onorarii comenzii realizate pe www.botami.ro. Refuzul de a furniza aceste date, determina anularea comenzii efectuate pe site si rambursarea platii efectuate (daca este cazul). Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către SC Botami Pony SRL si sunt comunicate numai firmei de curierat in vederea livrarii produsului la adresa indicata.

  Conform Legii nr. 677/2001, clientii/vizitatorii beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, au dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale care ii privesc si au dreptul de a solicita stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, te poti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata pe adresa de email infobotami@gmai.com.

  În cazul în care dezvaluirea datelor este impusa de lege (de exemplu, în vederea executarii unei hotarari judecatoresti), SC Botami Pony SRL se va asigura ca tertul care solicita dezvaluirea actioneaza in conformitate cu dispozitiile legale incidente, iar cererea priveste numai datele cu caracter personal neexcesive prin raportare la scopul necesitatii. Persoana vizata va fi informata în legatura cu dezvaluirea, numai daca legea permite.

  Daca unele din datele despre tine sunt incorecte, te rugam sa ne informezi cat mai curand posibil. Deoarece pot apareasituatii in care este extrem de important sa luam legatura cu tine pentru a putea livra comanda efectuata, te rugam ca datele oferite in crearea contului personal (in special adresa de email si numarul de telefon), precum si datele destinatarului, sa fie actuale si corecte.

 • Cofidentialitate si publicitate
 • Clientul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va dezvalui unei terte persoane sau nu va face publice nici una dintre informatiile primite de la SC Botami Pony SRL. Toate planurile, documentele si informatiile de orice natura furnizate de catre client, incluzand, dar fara a se limita la comanda, vor ramane in proprietatea companiei. Ele pot fi utilizate numai pentru onorarea comenzii.

  Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de client cu privire la comanda, livrare, comunicari, probleme survenite sau solutionari propuse, fara consimtamantul prealabil scris al SC Botami Pony SRL. Orice defaimare, publicitate / reclama negativa, informatii publice daunatoare, facute de catre client fara acordul nostru, atrag apelarea la instantele judecatoresti competente si solicitarea de plata daune, in functie de prejudiciile create.

 • Forta majora
 • Niciuna dintre parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

 • Respectarea legilor si standardelor
 • Conform legislatiei romane in vigoare, prezentul formular intitulat Termeni si Conditii reprezinta un contract de vanzare-cumparare, iar acceptarea prezentului formular inseamna semnarea la distanta a contractului de vanzare-cumparare.

  Compania respecta toate legile, reglementarile si ordonantele aplicabile la realizarile sale contractuale, cu privire la fabricarea, asamblarea, manipularea, transportul, depozitarea, ambalarea sau livrarea bunurilor si serviciilor si aplicabile la sanatate, securitate, mediu.

  Prezentul contract este supus legii romane. Orice litigii nascute din interpretarea si executarea acestui contract se vor solutiona pe cale amiabila, iar in cazul in care nu se ajunge la un acord pe aceasta cale se va apela la instantele judecatoresti competente.

  Prezentul formular Termeni si Conditii este redactat in limba romana, in concordanta cu legile actuale in vigoare pe teritoriul Romaniei. Orice traducere in alte limbi are la baza varianta in limba romana, iar orice litigiu se va rezolva in baza variantei Termeni si Conditii in limba romana.

 • Prevederi diverse
 • In cazul in care una sau mai multe din prevederile formularului Termeni si Conditii este considerata a fi invalida, nula sau neaplicabila, celelalte prevederi raman in vigoare si cu efecte depline. Partile se vor stradui impreuna sa convina asupra unor noi prevederi care sa respecte spiritul prevederilor initiale.

  SC Botami Pony SRL si clientii vor fi considerati cantractanti independenti si nici uneia dintre parti nu i se acorda dreptul sau autoritatea de a asuma sau crea orice obligatie pe seama sau in dauna celeilalte.

  Termenii si conditiile siteului www.botami.ro, inlocuiesc alte intelegeri anterioare scrise sau verbale dintre partile amintite, referitoare la subiectul prezentului contract si nu pot fi modificate sau schimbate decat prin intelegere scrisa semnata de ambele parti.

 • Consimtamant
 • Clientii / vizitatorii acestui website sunt de acord cu acest set de termeni si conditii de la intrarea pe website pana la finalizarea vizitei aici, indiferent daca comanda produse in cadrul acestui site sau nu.