nunți

Aranjamente unice pentru un moment unic! Știm că nunta e un eveniment care pe cât de mult îl aștepți, pe atât de repede trece. Dar poți păstra vie amintirea zilei prin aranjamentele Botami: fiecare buchet rămâne alături de voi sau de invitații voștri pentru mulți ani de acum încolo, să vă fie alături și să vă bucure până la nunta de aur!

O parte din aranjamentele pe care le putem crea pentru ziua voastră specială:

- buchetul miresei (și al nașei/domnișoarelor de onoare)

- aranjamente mese 

- accesorii cununie (brățări, coronițe, cocarde, lumanari pentru ceremonia religioasa)

-decor photo corner

Planificăm totul împreună cu mirii, în funcție de cromatică, stil și buget. Dacă urmează să vă căsătoriți și vă doriți aranjamente unice Botami, așteptăm cu mare drag să lucrăm împreună!

Câteva dintre avantajele aranjamentelor din flori uscate Botami: (de ce sa alegi sa aranjamentele Botami pentru nunta ta?

  • Spre deosebire de florile naturale, aranjamentele Botami pot fi realizate cu mai multe zile înainte de nuntă, păstrându-și forma și culoarea intacte. Asta înseamnă o grijă în minus pentru voi, mirilor, care cu siguranță veți avea multe alte aspecte de clarificat și verificat în săptămâna nunții.

  • Tot din același motiv, sunt o idee perfectă pentru location wedding. Urmează să vă căsătoriți în afara Clujului, la un conac superb, în aer liber, într-o zi însorită de vară? Nu trebuie să vă faceți griji legate de prospețimea și look-ul florilor:  le putem realiza din timp, iar voi să le duceți la locație când începeți să pregătiți spațiul - ele vor arăta impecabil în ziua nunții, nu se vor ofili sau modifica forma. 

  • Veți avea un eveniment super trendy - în ultima perioadă, aranjamentele din flori uscate au devenit o opțiune tot mai dorită de mirii îndrăzneți  și la curent cu ultimele tendințe. Florile Botami cu siguranță nu vor trece neobservate! 

  • Faceți o alegere sustenabilă! O nuntă presupune, de multe ori, multe resurse și destul de multă risipă. Dar, prin alegerea aranjamentelor din flori uscate, nu doar că veți avea niște buchete inedite, dar le veți prețui mult timp după eveniment.

Veți avea un cadou în plus de oferit invitaților. Toate aranjamentele create pentru evenimentul vostru vor rămâne cu voi, iar la finalul zilei puteți să le oferiți în dar părinților, nașilor, să le faceți o surpriză invitaților la plecarea acasă.